Androidhome

Android Apps Nederland

By

Zomoto Kenteken App

Zomoto lanceert innovatieve gratis kenteken app

Auto website Zomoto lanceert als eerste in Nederland een unieke mobiele applicatie waarbij een kenteken met een smartphone camera kan worden gescand om supersnel de waarde en kosten van een auto te laten bepalen. Zomoto biedt daarbij tevens de meest uitgebreide modelinformatie. De Zomoto Kenteken App is gratis en maakt alle betaalde SMS-diensten overbodig. De applicatie wordt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij FBTO aangeboden.

Zomoto is onderdeel van Motomedia, het meest veelzijdige online automotive netwerk van Nederland met een maandelijks bereik van ruim 4 miljoen unieke bezoekers.

Waarde en kosten auto
Jeroen Rutte, General Manager van Motomedia: “De Zomoto Kenteken App is zeer gebruiksvriendelijk. Na het fotograferen van een kenteken ontvangt een consument, met behulp van speciaal ontwikkelde herkenningssoftware, direct automatisch alle informatie over een auto. Een gedetailleerd kostenoverzicht toont de totale kosten per maand waaronder brandstof, verzekering, wegenbelasting, reparaties, banden en afschrijving. Met de Zomotex® waardebepaling wordt bovendien ook een inschatting gegeven van de huidige dagwaarde van de auto.”

Online en mobiele informatie
Zomoto presenteert doorgaans circa 400.000 occasions en stelt de consument volledig centraal. Zomoto wil informatie over auto’s voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk maken en de consument optimaal helpen bij de zoektocht naar een (nieuwe) auto. Met de vernieuwende mobiele kenteken applicatie voorziet Zomoto, naast de transparante website, duidelijk in een behoefte. De Zomoto Kenteken App is geschikt voor iPhone, iPad en Android smartphones en te downloaden in de App store of op de Android Market. De applicatie stelt geen limiet aan het gebruik en is volledig gratis.

Motomedia netwerk
Motomedia is in 2007 gestart door Marque Joosten en Marijn Pijnenborg. Het automotive internetbedrijf is volledig onafhankelijk en exploiteert met een eigen sales organisatie 13 titels. Auto.nl, Autowiki, Mobile.de, Rijtesten.nl en Zomoto voor consumenten die zich oriënteren op een tweedehands of nieuwe auto. Autoblog, Autojunk, ABHD, weblog Carwoman en GPUpdate.net voor het laatste auto(sport)nieuws. Routenet, Onderweg.nl en Trafficnet bieden alle informatie omtrent mobiliteit zoals routeplanners en actuele verkeersinformatie.

Android vereist: 2.1 en hoger

Scan of klik op barcode voor download app

 

One Response to Zomoto Kenteken App